SVP krokustoernooi

KROKUSTOERNOOI

Zondag 01/05/2022 (“Dag van de Arbeid”)


Mijn middag begon meteen al goed toen ik hoorde dat er maar liefst 22 deelnemers waren of nog zouden komen. Zet daarbij bijna perfecte weersomstandigheden en het begin van wat later bleek een geslaagd toernooi was daar. Nadat alles was afgehandeld: inschrijving, loting mêlee, enz.,  kon het toernooi om 14.10 uur echt beginnen. Helaas wel met een tijdslimiet van 50 minuten.

In de eerste ronde waren het eigenlijk allemaal best spannende wedstrijden met als grootste uitslag 13-7. Eentje die niet kon worden uitgespeeld had een uitslag van 12-8, i.v.m. de tijdslimiet. Je hoopt natuurlijk dat dit zo door gaat maar je weet natuurlijk ook wel dat die kans niet zo groot is.
In de 2e ronde kwam dan ook jammer genoeg 2x een 13-0 uitslag naar voren. Niet gehoopt maar helaas met een mêlee loting kan dit gebeuren. Met wedstrijdspelers tegen recreatiespelers is dit niet te voorkomen.
Ook in de 3e ronde kwam er jammer genoeg nog een uitslag van 13-1 voor, verschil komt dus toch ook wel naar voren.

Nadat de eerste uitslagen binnen waren werd meteen begonnen met het opmaken van de eindstand van dit, naar ik hoop voor iedereen mooie toernooi. Wat ik van de wedstrijden heb gezien werd er echt goed gespeeld en met de nadrukkelijke wil om te winnen.
Dit was voor mij persoonlijk de eerste keer sinds heel veel jaren dat ik een toernooi heb mogen leiden. Ik was dan ook blij dat zo rond 17:30 uur de prijsuitreiking kon beginnen.
3e Prijs: Grieko Kaper 3 +17
2e Prijs: Minke de Meer 3 +22
1e Prijs: Titie Altena 3 +30
Aanmoedigingsprijzen waren er voor Sjoerd Cuperus en Anne Kooistra.

Rest nog een dankjewel aan Coby Wiersma voor het heerlijk gebak, en aan Grieko Kaper voor de hapjes.
Dit alles valt natuurlijk goed bij een toernooi.

Tot slot hartelijk dank aan iedereen voor het meedoen en het gezellig maken van deze middag.
Graag tot een volgende keer.


Fokke Pander

Fotogalerij

De winnaars Grieko, Minke en Titie

Winnaars SVP krokustoernooi 2022
Winnaars SVP krokustoernooi 2022
svp Krokustoernooi 2022Aanmoedigingsprijzen
Aanmoedigingsprijswinnaars

Sfeerimpressie