SVP Drachten

LID WORDEN

We houden de kosten voor ons lidmaatschap zo laag mogelijk. Voor deelname aan toernooien kan daarnaast aan deelnemers een kleine bijdrage voor de organisatie daarvan worden gevraagd. Zo blijft de vereniging voor iedereen toegankelijk.

Mocht de ledenbijdrage voor ouders / voogden te bezwaarlijk zijn om hun minderjarige zoon of dochter te laten meedoen, dan kunnen zij wellicht in aanmerking komen voor een vergoeding. Raadpleeg hiervoor de website: www.kindpakket.nl.

U kunt zich als lid opgeven bij de penningmeester:
penningmeester@svp-drachten.nl

Betaling lidmaatschap via bankrekeningnummer:
NL05RABO 0140078150 t.n.v. Smallingerlandse Vereniging voor Pétanque

Eerst meer weten?

In het menu ‘jaarkalender’ vindt u onze activiteiten.
Of kom op een van onze speeldagen eens langs en ervaar zelf of de SVP ook voor u een goede sportplek is.

Scanapp voor leden

Leden die bij de NJBB zijn aangemeld kunnen hun digitale licentie via de website van de NJBB  downloaden en de licentiecode op hun smartphone zetten. Lees de informatie over de NJBB ledenadministratie en de licentiecode voor leden via deze linkDaar vind je rechts in het menu ook de links voor het downloaden van de scan-app en het ophalen van de licentiecode op de telefoon.  Hier de rechtstreekse link naar die instructies: stappenplan downloaden scanapp

Geen smartphone en toch je licentie nodig? Neem even contact op met de ledenadministratie. Toch nog hulp nodig met de telefoon? Bianca Bijlsma helpt je graag op weg. 

Kosten lidmaatschap 2024

Volwassen leden€ 70,00
Leden die bij SVP 2e lid zijn*€ 49,50
Jeugdleden€ 49,50
*Tweede lid houdt in dat u zelf ook bij een andere vereniging voor Pétanque, aangesloten bij de NJBB, bent ingeschreven als lid