Lid Siete Visser actief in de buurt

SVP Siete Visser Reidingstate Drachten

Nieuwe Jeu de Boulesbaan aan de Drift in Drachten

In het weekblad Actief van 8 juli 2020 staat een mooi promotieartikel voor jeu de boules. 

Op de Drift, schuin tegenover de ingang van de parkeergarage Raadhuisplein in Drachten, heeft de gemeente op verzoek van bewoners van ‘de Reidingstate’ een nieuwe jeu de boulesbaan aangelegd. De baan is te vinden in de stoep aan de voet van de Reidingstate, en wie even wil zitten kan gebruik maken van de bakjes die er staan. 

Ons lid Siete Visser biedt zich in dit artikel aan om de bewoners in die buurt de spelregels uit te leggen. Zo is het niet alleen gezellig, maar kunnen de bewoners het spel ook goed leren spelen.  “De baan is iets smaller dan gebruikelijk, maar dat geeft niets”, zo stelt Siete in het artikel. “Normaal gesproken staan toeschouwers en mede-spelers op de baan. Nu kunnen ze er naast staan. Daarvoor is voldoende ruimte.”

Mensen in de Reidingstate of omgeving die graag willen leren jeu de boules spelen kunnen contact opnemen met Siete Visser (0512-510079).

De bewoners hopen dat de baan veel gezelligheid en levendigheid brengt. En wij hopen uiteraard dat hierdoor ook meer mensen, jong en oud, dit spel leuk gaan vinden. 

Het artikel in Actief is te lezen via deze link.

Reacties zijn gesloten.